Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal zijn we specialist in het realiseren van aanbouwen. Met jarenlange ervaring en een vast team van ervaren vakmensen staan we voor u klaar om u te begeleiden bij het aangaan van uw aanbouwproject.

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Geslaagde aan- en verbouwprojecten

Verbouwing hoekwoning Heerhugowaard 1
FotovanDana-LR-Middenweg481A-0089
IMG_0117

Waarom kiezen voor een aanbouw?

Een aanbouw biedt niet alleen extra ruimte, maar kan ook aanzienlijk bijdragen aan de waarde van uw woning. Of u nu meer ruimte nodig heeft voor een groeiend gezin, een thuiskantoor wilt creëren, of gewoon uw wooncomfort wilt verbeteren, een aanbouw kan de perfecte oplossing zijn.

Soorten aanbouwen

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal hebben we ervaring met het bouwen van diverse soorten aanbouwen. Of u nu een serre wilt om te genieten van de tuin, een extra slaapkamer nodig heeft, wij kunnen het realiseren. We begeleiden u van het concept tot de oplevering en zorgen voor een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Waarom kiezen voor een aan- of verbouwing?

Een aanbouw biedt niet alleen extra ruimte, maar kan ook aanzienlijk bijdragen aan de waarde van uw woning. Of u nu meer ruimte nodig heeft voor een groeiend gezin, een thuiskantoor wilt creëren, of gewoon uw wooncomfort wilt verbeteren, een aanbouw kan de perfecte oplossing zijn.

De kosten van een aan- of verbouwing

De kosten van een aanbouw kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit, grootte en gekozen materialen. Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal geloven we in volledige transparantie. We bieden u een gedetailleerde offerte, waarin alle kostenposten duidelijk worden uitgelegd. We hanteren vaste afspraken zonder verborgen kosten, zodat u met vertrouwen in uw project kunt investeren.

Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf R. Blankendaal?

Ons bedrijf is sinds 1996 een betrouwbare partner in de bouwsector, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. We staan bekend om ons vakmanschap, onze creativiteit en onze aandacht voor detail. We zijn lid van Bouwend Nederland en dragen het Bouwgarant keurmerk, wat uw garantie is voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bovendien begrijpen we dat een aanbouw meer is dan alleen bouwen. Het gaat om het realiseren van uw dromen en het creëren van een ruimte die echt bij u past. Wij werken nauw met u samen, van het eerste concept tot de oplevering, om ervoor te zorgen dat uw aanbouw aan al uw verwachtingen voldoet.

Veel gestelde vragen

Vaak maken wij een aanbouw van prefab elementen. Op deze manier wordt de bouwtijd erg versneld!
Wij maken direct een planning en proberen ons aan deze planning te houden. Doordat er tijdens de bouw dagelijks/wekelijks contact is wordt u ook van de planning op de hoogte gehouden.
Er wordt gezorgd dat de bouwplaats netjes blijft tijdens de werkzaamheden. Rommel op de bouw past niet bij onze stijl. Bovendien draagt een nette bouwplaats bij aan de veiligheid tijdens de werkzaamheden.

Vanaf concept tot oplevering heeft u een vast aanspreekpunt die u tijdens onze werktijden altijd kunt bereiken. Verder staan onze andere collega’s natuurlijk ook klaar om u te woord te staan wanneer dat nodig is.

Tijdens uw project zal er regelmatig contact zijn. Door regelmatig contact te hebben over de voortgang en eventuele onduidelijkheden voorkomen wij misverstanden tijdens het bouwproces.

Begin uw aan- of verbouwproject vandaag nog

Bent u klaar om uw verbouwing of aanbouw te starten? Contacteer ons vandaag nog op 072 534 9565 of stuur een e-mail naar aannemer@rblankendaal.nl en maak direct een afspraak.