Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal hebben we een passie voor bouwen. We creëren niet zomaar gebouwen, we brengen een visie tot leven. Meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector heeft ons geleerd dat elk nieuwbouwproject uniek is, net als uw wensen. Of u nu een prachtige nieuwe villa of een functioneel bedrijfsgebouw wilt realiseren, ons vaste team van ervaren vakmensen is klaar om u van dienst te zijn. Van de eerste schets tot de laatste steen.

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Geslaagde nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwen met vertrouwen

Een bouwproject starten is voor veel mensen een grote stap. Het is een spannende reis vol keuzes en beslissingen. Bij dit soort projecten wilt u erop kunnen vertrouwen dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen de technische expertise en ervaring hebben, maar die ook de betrokkenheid en integriteit tonen die zo essentieel zijn.

Als lid van Bouwend Nederland en met het Bouwgarant keurmerk op zak, kunt u erop vertrouwen dat wij vasthouden aan onze beloftes: vaste afspraken, een vast team en een oplevering naar wens. We staan aan uw zijde tijdens elke stap van het proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering. We zijn er om uw vragen te beantwoorden, uw zorgen weg te nemen en u te begeleiden bij elke stap.

Innovatieve & duurzame nieuwbouwoplossingen

In een wereld waar duurzaamheid steeds vaker een topprioriteit wordt, is het geen modewoord meer; het vormt de kern van het hedendaagse bouwen en vormt een sleutel tot een duurzame toekomst. Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal omarmen we deze visie.

We begrijpen dat uw bouwproject meer is dan alleen een constructie; het is een betekenisvolle investering in uw toekomst en die van volgende generaties. Daarom streven we ernaar om niet alleen gebouwen te creëren die niet alleen aantrekkelijk en functioneel zijn, maar ook bestemd zijn voor de toekomst.

Veel gestelde vragen

Het bouwen van een nieuwbouwwoning hangt natuurlijk af van de grootte en complexiteit van de woning.
Wij kunnen de bouw van uw woning volledig verzorgen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om ook in het ontwerp te ontzorgen. Wij werken dan ook nauw samen met een aantal hoog aangeschreven advies -en architectenbureaus.
Tijdens de bouw van uw woning bent u van harte welkom om op de bouwplaats te komen kijken. Wij zullen u ook op de hoogte houden van de hoogtepunten in het bouwproces zodat u deze bijzondere momenten vast kunt leggen indien gewenst.
Er wordt gezorgd dat de bouwplaats netjes blijft tijdens de werkzaamheden. Rommel op de bouw past niet bij onze stijl. Bovendien draagt een nette bouwplaats bij aan de veiligheid tijdens de werkzaamheden. In veel gevallen beveiligen wij de bouwplaats met onze bouwhekken. Aan het einde van de werkdag wordt de poort vergrendeld met een kettingslot. Ook kunnen wij bouwcamera’s plaatsen op de bouwplaats indien gewenst.

Vanaf concept tot oplevering heeft u een vast aanspreekpunt die u tijdens onze werktijden altijd kunt bereiken. Verder staan onze andere collega’s natuurlijk ook klaar om u te woord te staan wanneer dat nodig is.

Tijdens uw project zal er regelmatig contact zijn. Door regelmatig contact te hebben over de voortgang en eventuele onduidelijkheden voorkomen wij misverstanden tijdens het bouwproces.

Neem de eerste stap naar uw nieuwbouwproject!

Bent u klaar om uw nieuwbouwproject te starten? Contacteer ons vandaag nog op 072 534 9565 of stuur een e-mail naar aannemer@rblankendaal.nl en maak direct een afspraak. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwbouwproject!