Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Duurzaamheid is de toekomst van de bouw, en dit is precies waar Aannemersbedrijf R. Blankendaal zich voor inzet. Onze ervaring van meer dan 20 jaar in de bouwsector heeft ons de waarde van duurzaamheid laten inzien, die nu centraal staat in de hedendaagse bouwwereld. Of u nu uw huidige woning of bedrijfspand energiezuiniger wilt maken of een duurzaam nieuwbouwproject wilt realiseren, ons ervaren team staat klaar om te verduurzamen.

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Geslaagde verduurzamingsprojecten

Before After

Een passie voor duurzaam bouwen

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal is duurzaam bouwen niet alleen een dienst, het is onze passie. Onze toewijding aan een groenere toekomst bezielt elk project dat we ondernemen. We zijn ervan overtuigd dat elke stap in de richting van verduurzaming een significante positieve impact heeft, zowel op het milieu als op de levenskwaliteit van mensen.

Verduurzaming is een belangrijke beslissing. Wij staan klaar om u bij elke stap van deze reis bij te staan. We streven ernaar om het proces zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken, van het eerste gesprek tot de uiteindelijke realisatie. Door vaste afspraken te maken en te werken met een vast team, zorgen we voor consistentie en vertrouwen.

We zijn trots op ons lidmaatschap van Bouwend Nederland en ons Bouwgarant keurmerk. Deze erkenningen verzekeren u van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Maar het is onze passie voor duurzaam bouwen die ons echt onderscheidt. Het is de drijvende kracht achter alles wat we doen, het inspireert ons om voortdurend te streven naar innovatie en verbetering in duurzaam bouwen.

Verduurzaming: een investering die loont

Verduurzaming is een investering in de toekomst. Door nu te investeren in duurzame oplossingen, bespaart u op de lange termijn op energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.

Bovendien verhoogt het de waarde en het comfort van uw woning of bedrijfspand. Ons team van specialisten kan u adviseren over de beste duurzaamheidsmaatregelen voor uw situatie en zorgen voor ondersteuning in elke stap van het project.

Duurzame oplossingen op maat

Elk gebouw en elke woonsituatie is uniek, en dat geldt ook voor de duurzaamheidsmaatregelen die genomen kunnen worden. Of het nu gaat om isolatie, energiezuinige verwarming, zonnepanelen of de toepassing van duurzame bouwmaterialen, wij bieden oplossingen die op maat gemaakt zijn voor uw situatie. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Veel gestelde vragen

Wij bieden ondersteuning in het aanvragen van subsidies. Wij kunnen de juiste documenten en informatie aanleveren zodat u uw subsidie aan kunt vragen.

U kunt uw huis verduurzamen door bijvoorbeeld vloerisolatie, gevelisolatie en dakisolatie toe te passen. Ook kunt u uw woning installatietechnisch ook vaak verduurzamen.

Doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, en de juiste contacten hebben in deze branche, kunnen wij u uitstekend adviseren en ontzorgen in het verduurzamen van uw woning.

Doordat wij regelmatig cursussen en bijeenkomsten in onze branche bijwonen, zijn wij altijd op de hoogte.

Klaar om te verduurzamen?

Bent u klaar om de eerste stap naar verduurzaming te zetten? Contacteer ons vandaag nog op 072 534 9565 of stuur een e-mail naar aannemer@rblankendaal.nl en maak direct een afspraak. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwbouwproject!