Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een utiliteitsbouwproject? Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal maken wij uw zakelijke bouwambities waar. Met onze ervaring in de bouwsector vanaf 1996 hebben we talloze uitdagende utiliteitsbouwprojecten succesvol voltooid. We zijn trots op onze vakmanschap, creativiteit, en aandacht voor detail, dat elk project tot een succes maakt. 

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Geslaagde utiliteitsbouw projecten

Onze expertise in utiliteitsbouw

Onze expertise in utiliteitsbouw is uitgebreid en omvat bedrijfshallen, horecagelegenheden, stallen, winkels, scholen, overheidsgebouwen, sportfaciliteiten, cultuurcentra en kantoren. Elk type gebouw heeft zijn eigen specifieke kenmerken, eisen en uitdagingen.

Zo kan bijvoorbeeld de bouw van een stal vragen om specifieke technische kennis over ventilatie en dierwelzijn, terwijl een schoolgebouw speciale eisen kan stellen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Aannemersbedrijf R. Blankendaal heeft de kennis in huis om resultaat te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet.

Een betrouwbare partner in utiliteitsbouw

Met ons vast team van ervaren vakmensen, vaste afspraken en transparantie in alle stadia van het bouwproces, zorgt Aannemersbedrijf R. Blankendaal voor een vlekkeloze realisatie van uw utiliteitsbouwproject. Als lid van Bouwend Nederland en houder van het Bouwgarant keurmerk, kunt u vertrouwen op onze professionaliteit en integriteit.

Uw project, onze passie

Van concept tot oplevering, wij begeleiden en ondersteunen u gedurende het hele proces. Onze persoonlijke benadering betekent dat we ons diepgaand bezighouden met uw project, alsof het ons eigen project is. Dit zorgt voor een resultaat dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Veel gestelde vragen

Het bouwen van een bedrijfspand hangt sterk af van de grootte van uw pand, en de complexiteit hier van.
Wanneer er tegenvallers tijdens het project voorkomen zullen wij dit tijdig communiceren. We zullen altijd in samenspraak zoeken naar de juiste oplossing.
Door onze kennis en sterke contacten in de bouwbranche zorgen wij ervoor dat uw pand aan alle nodige eisen voldoet.

Neem contact op

Bent u klaar om uw utiliteitsbouwproject te starten? Contacteer ons vandaag nog op 072 534 9565 of stuur een e-mail naar aannemer@rblankendaal.nl en maak direct een afspraak.