Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Over ons

Wie wij zijn

In januari 1996 heeft Richard Blankendaal dit bedrijf opgericht. Het aannemersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een respectabel bedrijf met enthousiaste werknemers.

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal zijn we trots op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring in de bouwsector. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, verbouwingen of onderhoud, wij staan voor u klaar. Ons streven is om uw droomhuis of zakelijk pand werkelijkheid te maken, met oog voor detail.

Waarom kies je voor Aannemersbedrijf R. Blankendaal?

We bouwen aan uw droomhuis met onze hoge standaard

Duurzame oplossingen

We maken gebruik van duurzame materialen en oplossingen en zorgen voor een milieuvriendelijkere uitvoering van het project.

Flexibiliteit

We zijn flexibel en kunnen inspelen op veranderende omstandigheden tijdens projecten zoals prijsveranderingen.

Transparante communicatie

We communiceren open en duidelijk over het project en werken nauw samen met u als klant waardoor we efficiënter te werk kunnen gaan.

Garantie en nazorg

We bieden garantie op het opgeleverde project en geven waar nodig advies over het onderhouden van het werk.

Missie & passie

Onze passie voor bouwen

Onze missie is om uw visie werkelijkheid te laten worden. Wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces, van concept tot oplevering. We luisteren aandachtig naar uw wensen en werken nauw met u samen om uw ideeën te vertalen naar een succesvol en duurzaam project.

Blader gerust door onze portfolio om een indruk te krijgen van onze eerdere projecten en de kwaliteit van ons werk. Of het nu gaat om een woning, kantoor, winkel of andere commerciële ruimte, wij hebben de expertise om het tot leven te brengen.

Wij staan klaar om uw dromen waar te maken!

Before After