Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Sinds 1996 staan wij garant voor het leveren van vakmanschap en kwaliteitswerk. Onze jarenlange ervaring in de bouwsector maakt ons uw betrouwbare partner voor zowel particulier als zakelijk onderhoud. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van de werkzaamheden, met een open en transparante communicatie.

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Uitgebreid onderhoud: totaaloplossingen voor uw pand

Onze diensten strekken zich uit over een breed scala aan onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om regelmatig onderhoud van uw huis, herstel van schade of het bijwerken van uw bedrijfspand, wij hebben de ervaring en de expertise om het aan te pakken. Onze onderhoudsdiensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, dakonderhoud, metselwerk, schilderwerk, loodgieterswerk en elektrische reparaties. Bekijk onze projectenpagina voor voorbeelden van ons werk.

Onze aanpak: vertrouwen, transparantie en vakmanschap

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal werken we volgens vaste afspraken en met een vast team van ervaren vakmensen. U weet altijd wie er aan uw project werkt en wat u kunt verwachten. We zijn trots lid van Bouwend Nederland en hebben het Bouwgarant keurmerk, wat onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit benadrukt.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen voor uw woning of pand(en) een onderhoudsschema opstellen naar uw wens en budget. Zo bent u verzekerd dat de kwaliteit en staat van uw woning of pand(en) gewaarborgd blijft.
Door onze jarenlange ervaring in de bouw hebben wij de kennis in huis om u een goed advies te geven in het onderhoud van uw woning of pand(en).

Neem vandaag nog contact met ons op!

Het regelmatig onderhouden van uw huis, loods of bedrijfspand verlengt de levensduur, verhoogt de waarde en zorgt ervoor dat het altijd bij de tijd is. Heeft uw pand onderhoud nodig? Neem vandaag nog contact op via 072 534 9565 of stuur een e-mail naar aannemer@rblankendaal.nl en maak direct een afspraak.