Aannemersbedrijf R. Blankendaal

Bij Aannemersbedrijf R. Blankendaal zijn we niet alleen specialisten in nieuwbouw en verbouw, maar ook in renovatie. Wij begrijpen dat elke renovatie uniek is en een specifieke aanpak vereist. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat wij uw renovatieproject tot een succes maken.

Vakmanschap

We beschikken over een team van ervaren vakmensen die uitblinken in hun vakgebied.

Transparantie

We communiceren duidelijk en transparant over de kosten, planning en voortgang van projecten.

Betrouwbaarheid

We komen afspraken na en leveren op tijd. Zo kunt u vertrouwen op een zorgeloos bouwproject.

Geslaagde renovatie projecten

Soorten renovaties

Of u nu een monumentaal pand in oude glorie wilt herstellen, een appartementencomplex wilt moderniseren of uw woning energiezuiniger wilt maken, wij hebben de expertise in huis. Ook bij zakelijke projecten zoals het renoveren van kantoren, horecagelegenheden, scholen of overheidsgebouwen kunt u rekenen op onze deskundigheid.

Kosten van een renovatie

De kosten van een renovatieproject kunnen sterk variëren, afhankelijk van de aard en omvang van het project. Wij streven altijd naar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en volledige transparantie in onze kostenramingen. Dankzij onze vaste afspraken en ervaren vakmensen komt u niet voor verrassingen te staan.

Waar moet u op letten bij een renovatie?

Een goede voorbereiding is het halve werk bij een renovatie. Het is essentieel om vooraf goed na te denken over uw wensen en verwachtingen. Ons team helpt u graag met het maken van een haalbaar plan, rekening houdend met bouwtechnische mogelijkheden, wettelijke eisen en natuurlijk uw budget.

Het is ook belangrijk om te weten dat renovatie mogelijk overlast kan veroorzaken, zowel voor u als voor de omgeving. Wij doen echter ons uiterste best om deze overlast tot een minimum te beperken en houden u altijd op de hoogte van de voortgang van het project.

Veel gestelde vragen

Dit hangt af van de grootte van uw woning en de werkzaamheden die plaats gaan vinden.
Wij bieden ondersteuning in het aanvragen van subsidies. Wij kunnen de juiste documenten en informatie aanleveren zodat u uw subsidie aan kunt vragen.
Dit hangt af van het type verbouwing, vaak is dit wel mogelijk. Soms is het niet gewenst om te blijven wonen i.v.m. de grote van de verbouwing. Wanneer er geen ander tijdelijk onderkomen gevonden kan worden, kunnen wij bijna altijd een oplossing vinden zodat er gewoond of gewerkt kan worden tijdens de renovatie.
Bij klachten of problemen zullen wij ten alle tijden blijven communiceren en zoeken naar een oplossingen.
Vooraf en tijdens het project heeft u een vast aanspreekpunt dat u tijdens onze werktijden altijd kunt bereiken. Verder staan onze andere collega’s natuurlijk ook klaar om u te woord te staan wanneer dat nodig is. Tijdens uw project zal er regelmatig contact zijn. Door regelmatig contact te hebben over de voortgang en eventuele onduidelijkheden voorkomen wij misverstanden tijdens het bouwproces.

Neem contact op voor een offerte

Bent u geïnteresseerd in onze renovatiediensten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 072 534 9565 of aannemer@rblankendaal.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en hoe wij uw renovatieproject tot een succes kunnen maken.